Slide

Valitse sinulle sopiva tanssitunti!

Slide

Valitse sinulle sopiva tanssitunti!

Slide

Valitse sinulle sopiva tanssitunti!

Slide

Valitse sinulle sopiva tanssitunti!

Slide

Valitse sinulle sopiva tanssitunti!

Slide

Valitse sinulle sopiva tanssitunti!

Slide

Valitse sinulle sopiva tanssitunti!

previous arrow
next arrow

Haluaisitko oppia tanssimaan salsaa, bachataa tai vaikka reggaetonia?

Täältä löydät ajankohtaiset aikataulut ja workshopit!

Parisalsa

Tunneilla harjoitellaan askelkuvioita, vientitekniikkaa, rytmiä ja musiikin tarkoitusta. Tunneilla harjoitellaan myös soolo askeleita, joita tarvitaan kuubalaisessa parisalsassa kuvioiden keskellä.

Vaihdamme tunneilla pareja jatkuvasti, joten voit tulla tunnille, vaikka omaa paria ei olisikaan. Tämän avulla jokainen oppii viemään ja seuraamaan myös erilaisia viejiä.

Dancehall, amapiano & afrofumba mix

Dancehall on Jamaikalta lähtöisin oleva musiikki- ja tanssityyli, mutta amapianon ja afrobeatin tyyliin sen juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa. Dancehall on rentoa, mutta samalla fyysistä ja liikkeet vahvoja. Tanssissa on vahvasti vaikutteita myös reggaesta ja afrosta. Dancehallille ominaista on tiettyyn musiikkiin tehdyt tietyt liikkeet tai pieni koreografia. Tunneilla harjoitellaan paljon tekniikkaa ja asennetta. Tunneilla yhdistetään kaikki kolme tanssityyliä.

Reggaeton

Reggaetonissa käytetään koko vartaloa, mutta erityisesti rintakehä, olkapäät ja lantio liikkuvat. Reggaeton on saanut vaikutteita niin Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssilajeista kuten dancehallista, hiphopista ja afrosta. Aikatauluissamme saattaa olla tarjolla myös reggaeton street, jonka koreografiassa painotetaan hieman enemmän show tyyliä.

Salsa Show

Salsa show tunti uutena kevään aikataulussa! Soolosalsaa show mausteella! Tunneilla hiotaan liikkeitä ja tekniikkaa sekä ja rakennetaan show koreografiaa. Mahdollisuus liittyä myös esiintyvään Show salsa ryhmään! Kysy lisää: studioreyniergomez@gmail.com

Ladies Style

Tunnilla pääpaino on käsien ja vartalonkäytössä, ja opitaan miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi. Tunnilla harjoitellaan tanssin sujuvuutta, ja haetaan liikkeisiin eleganttia pehmeyttä, mutta myös voimakkaampaa korostusta oman tanssiin ja kehonliikkeeseen. Tunnilla tehdään lyhyitä salsa koreografeja.

Bachata / Paribachata

Bachata on kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta. Bachata on täynnä tunnetta, ja musiikki on hyvin rytmillistä ja melodista, mikä mahdollistaa loputtomasti erilaisia askel- ja vartalotyylittelyjä. Bachata on suosittu tanssilaji maailmalla, ja sitä tanssitaan monilla eri tyyleillä. Reynierin tunneilla keskitytään alkuperäiseen dominikaanilaiseen bachataan.

Afrorumba

Tanssittaessa rumbaa, tärkeimpiin ominaispiirteisiin kuuluvat katsekontaktin säilyttäminen ja "viekoittelevat" liikeradat. Rumbatunneille naisten olisi hyvä tuoda leveähelmainen hame tai huivi ja miesten huivi. Rumba on lähtöisin Kuubasta. Afrorumba tunnetaan myös Afrocuban tanssina ja se on muotoutunut eri afrotanssien juurista kuten Makuta, Arara, Congo jne.

Salsa

Salsa on tanssi- ja musiikkilaji, joka on syntynyt perinteisistä kuubalaisista rytmeistä. Tanssi on vauhdikasta ja iloista. Tunneilla opetellaan rytmiä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa, askelkuvioita ja vartalonkäyttöä. Askelkuvioista rakennetaan tunnin aikana koreografia. Tunneilla tutustutaan samalla myös musiikin tarkoitukseen ja kuubalaiseen kulttuuriin.

Salsa Libre

Tunnilla tanssitaan Salsaa sekoittaen siihen useita muita lajeja, kuten reggaeton, hip hop ja pääset tutustumaan autenttiseen kuubalaiseen tapaan tanssia, jonka salat voit oppia vain k u u b a l a i s e l t a opettajalta. Tunti sopii sinulle, jolla on jo aiempaa tanssitaustaa.

Salsaton

Salsaton on yhdistelmä salsaa ja reggaetonia. Tunneilla on luvassa rytmikästä vartalon käyttöä, jossa pulssi kohoaa ja hiki irtoaa.

Son Moderno

Son on kuubalaista kansanmusiikkia, jonka katsotaan kehittyneen changui-musiikista, joka oli sekoitus espanjalaista canciónia ja afrikkalaista rytmimusiikkia. Son on antanut vaikutteet myös Salsalle. Son moderno on nykyaikaisempaa ja nopeampi tahtista, ja musiikissa on käytetty enemmän instrumentteja, jonka avulla myös askeleita otetaan enemmän.

Rueda

Rueda on parisalsaa, joka tanssitaan piirissä. Piirissä opettaja antaa käskyjä kertoen mikä kuvio tehdään seuraavaksi. Tämä tunti on vauhdikas ja parit vaihtuvat jatkuvasti.

Lasten tanssitunti

HUOM! EI tunteja keväällä 2024.

Rytmilliset tanssitunnit on suunnattu 4-5 vuotiaille tanssista ja musiikista innostuneille harrastajille! Tunneilla tutustutaan tanssiin ensin musiikin ja leikin avulla edeten osaamistason mukaan tanssillisempaan toimintaan. Lapsen taitotaso tanssiin kehittyy iän myötä. Opettajan toimii itse Reynier Gómez.

Taso kuvaukset

Alkeet

Tunnit ovat alkeiskursseja ja sopivat heille, joille kyseinen tanssityyli ei ole entuudestaan tuttu.

Tason 1-2

Tunnit ovat suunnattu niille, jotka ovat tutustuneet lajiin jo hieman, ja tanssineet esimerkiksi yhden kauden ajan, tai vähintään puolivuotta, niin että perusaskeleet ja kuviot ovat jo tuttuja, ja haluat edetä edistyneempiin askelsarjoihin ja kuvioihin.

Tason 2 ja 2-3

Tunnit ovat jatkotason kursseja. Tälle tasolle osallistuessaan on hyvä olla kokemusta lajista vähintään 2 vuoden ajalta ja perusaskeleet /-liikkeet hallussa. Koreografiat ovat pidempiä ja haastavampia, ja tunnilla edetään nopeammin.

Avoinna

maanantaisin

tiistaisin

keskiviikkoisin

torstaisin

sunnuntaisin

17.00 – 21.30

17.00 – 21.30

17.00 – 21.30

17.00 – 21.30

15.45 – 20.30

Maanantaisin 17.00 – 21.30

Tiistaisin 17.00 – 21.30

Torstaisin 17.00 – 21.30

Sunnuntaisin 15.45 – 20.30

Huom! Tarkistathan aina tanssituntien aikataulut erikseen tästä aikataulusta!

Varaa itsellesi sopiva tunti, ja anna tanssin viedä!